Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De ska ha fest i helgen, kallas de så, samlas och röka cannabis... "så fest-likt"


Stockholm smoke festival


Upp och hoppa alla knarkarbarn
Rökfest rökfest hela dan
Dimmorna ligger tätt på stan
Rökfest rökfest hela dan

Cannabis är också Canna-biz
Rökfest röktest hela dan
Canna-biz är också cannatvist
Rökfest rökfest hela dan…

Om du har för mycket hjärnceller
Ta en smoke med en annan tok
Stoppa under näsan det som är hälsan
Om man är… ja vad fasen man ska vara
För att ha det så…

Rökfestivalen i Stockholm i helgen
”årets roligaste fest” enligt många…
de borde ha högre premier och kanske
lägre prioriteringar på sjukan….
(om det går)




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO