Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vågorna vaggas orden

Det var inte vinet
eller havsbrisens drag
Som berusade sinnet
och förgyllde min dag

Det var inte vinet
som fick mig slappna av
Har aldrig sett det finnas
i blå nyans av hav

Det var inte vinet
eller äppelkakans smak
Hon sade den var god
jag tyckte samma sak

Det var inte vinet
ty jag drack bara thé
Hon strålade i solen
liksom ängeln breve'

Det var inte vinet
nej det var bara du
Och min enda önskan är
att igår var just nu




Fri vers av hawkeye
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-17 09:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra skrivet........
2009-08-11

    ej medlem längre
Vackert har de romantiska sköna orden lagt sig i strofer. Slutet är på pricken... en stund man vill ha kvar
2009-07-17

    ej medlem längre
underbart!
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye