Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av morgon

Av intet föddes

jag

kliver genom skogarna

kittlande känsla

över bergens karja skickt

strosande på asfalt

värmen stiger sakta

upp

genom och flödar

likt en brinnande eld

vaknar livet




Fri vers av flickan i spann
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-17 09:50



Bookmark and Share


  Dilsewat
Underbar. Du greppar alltet fint.
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann