Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets vilja

vad vill livet med mig

Jag tror jag vet svaret

En djup viskande röst

visar vägen genom drömmen

dansa kära du

vakna

älska

se med dina bruna ögon

tolka

spegla världen med din ömhet

våga känna

var lite galen

livet skräms inte av dig




Fri vers av flickan i spann
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-17 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann