Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska dig, och försvara din rätt

Jag vill älska dig, varje dag som natt
Vi har varit tillsammans många månar nu
Många solar har gått ner
Och jag vill att du ska veta att du har vuxit i mitt hjärta sen dess, så numera är du min dyrbaraste skatt
Helt ovärderlig
Kommer aldrig låta det få hända dig något ont
Om någon ens vågar att försöka måste den personen gå förbi mig först

Vi har delat på en singelbädd
Min
Vi har också älskat med varann då vi båda har tittat på varann
för båda vill vi bli sedda
Så nu när vi har smält ihop är vi inte längre rädda
I alla fall inte för varann
Tycker att du är så vacker, tycker att du är så grann
Det kan inte vara någonting annat än kärlek som jag känner för dig…

Jag vill älska dig, och försvara din rätt…..

Ken Cassel
17/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 15:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket ömsint och berörande
2009-08-05

  anits VIP
Så vackert och ömsint
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel