Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är trött på all kärlek


Nu är det slutsmörat
Nu får det vara nog
Är trött på all kärlek
Allt för mycket känslor spelar in
Visst tycker jag att hon är vacker och fin, men sen då?
Det är det så många andra tjejer som också är
Men visst är det lätt att man kan bli kär när hon är sådär vacker
Frågan är bara, har hon någonting innanför pannbenet
Något att tänka med
Kan hon agera ensam
Ta egna beslut
Eller är hon bara en som är villig för kvällen och vill inget annat få ett snabbt skjut
Få i sig lite kuk
Jag bara frågar mig….

Nu är det slutsmörat
Nu får det vara nog
Är trött på all kärlek
Allt för mycket känslor spelar in…..

Ken Cassel
17//7-+09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 15:25



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel