Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har ni räknat med

Ifrån mig så kan ni få höra både det ena och andra
Som om jag bryr mig om det är allt för vulgärt eller dåligt
Ni känner inte mig
Men om ni kände mig skulle ni förstå att jag inte är så farlig ändå
Jag tycker bara om att ibland försöka chocka er med mina texter
Få er att känna er lite levande
Veta att ni finns till
Ja, det är precis det som jag vill….

Vad har ni räknat med, när det kommer ifrån mig
Tar ingen notis på om du är en kille eller tjej
Jag vill att ni alla ska tycka om mig för den jag är
Den som delar med sig en massa möjlig och omöjlig poesi
Och kom ihåg
Det är bara du som kan avgöra om den är bra eller en dålig sådan….

Vad?!
Vad är det nu då?
Vad har jag nu sagt för någonting?


Ken Cassel
17/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel