Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger vid fronten

Ligger där nedgrävd i ett dike med min AK-47 i mina händer
Väntar på vad som ska ske
Ligger där nedgrävd med mina kamouflagekläder och stirrar över horisonten
Försöker se vad fienden håller på med
Se om de tänker gå till attack
Men det enda som jag tänker på är, håller ingen längre någon annan kär
Önskar bara att det här kriget snart ska ta slut, så att alla en dag kan ta sitt pick - pack och gå hem till de sina
och för alltid sluta en vänskaplig fred…..

Ligger vid fronten…..

Ken Cassel
17/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-17 16:07



Bookmark and Share


  aol
håller med dig
2009-07-20

  peter markurth
tar ej slut
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel