Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljumma sommarnätter

Drömmarna om att samla lyckan i fickan
blev en vägg av stjärnor.
en natt full av mjukt ljus
när tiden stod stillla
där vi från samma säng
lyssnade på samma tystnad.
Då livet var perfekt, sårbart vackert.
& vi andades samma andedräkt




Fri vers av RedCherry
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 18:38



Bookmark and Share


  Eldskimmer
Satte guldkant på min kväll.
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry