Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Värmlands djupa skogar

 

Skogen växte tät
där vi gick
Dahlman, kära syster och jag

ett förfallet spökhus!

"Allt av värde är stulet"'

de igenspikade fönstren berättade det ändå

utan skylt

 

En gång ett hus
med skrattande barn
hallonsnår och bärbuskar

nu helt förfallet

Fast taket verkar helt, sa Dahlman

medan kära syster och jag
plockade smultron

någonstans i Värmlands djupa skogar
där skogen växer tät, husen förfaller
och ingen längre plockar smultron

utom kära syster och jag

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-17 20:26



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Vi är fler.
2009-07-19

  Carola Zettergren
Mmm..och så jag!
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP