Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en som har varit borta nu länge, länge. Missförstå mig inte...


Förstår du att jag gråter när jag skriver det här?


Det är så svårt att skriva orden rätt
Svårt att förstå, inse sanningen
Sanningen...

Det får bara inte vara sant

Den dagen, som började så bra
Den dagen, som slutade i svarta tårar

Jag gråter
Förstår du att jag gråter när jag skriver det här?
Förstår du att jag gråter när jag minns?
Förstår du att jag gråter när jag tänker på dig?
Ja, jag gråter

Och inte trodde jag att jag skulle göra det
För jag brukar vara starkare än så


Du var ändå en person
Ett barn
Bara en människa i unga år
Ska jag hata Gud nu för att Han tog dig?
Eller vad ska jag göra?
Vad ska jag göra...

Jag gråter
Förstår du att jag gråter?
Hör du mig?

Kanske att du aldrig brydde dig så mycket om mig, kanske
Kanske att jag inte tänkte på dig så ofta, kanske
Men borde jag hata Gud nu för att Han tog dig?
Eller vad borde jag göra nu?

...




Fri vers av -October-
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-