Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel, jag är redan död!

Vad jag önskar
att jag fick komma hem.

Till min älskares famn.

Hur du än vill ha mig
så finns jag här, nära dig,
fast du är långt ifrån.

Kom, saknade ängel.

Du kan inte krossa mig,
jag är redan död.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 698 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-18 01:52



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
"Kom, saknade ängel.

Du kan inte krossa mig,
jag är redan död."


Träffar som ett slag i solar plexus, oerhört kraftfullt!
2013-01-19

  Ninananonia VIP
Berörande....

Mycket berörande...
2011-06-05

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt
2011-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Så tillintetgörande kan längtan vara. Fullständigt pulverisera oss inombords.
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP