Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara kastar mej in mot tangentbordet utan minsta föraning ....


Ordens Oratorium !

Sarkastiskt !
Elastiskt !
Belastande !
Rent av förkastande !

Genialiskt !
Bestialiskt !
Infiltrerande !
T.o.m. insinuerande !

Metaforiskt !
Konformistiskt !
Revolterande !
Intuitivt schavotterande !

Eliminerande !
Kontaminerande !
Satisfierande !
Gratifierande !

Med annalkande ömklighet
grundas en ynklighet
som blir en pinighet
och en styggelse
förrödd förnyelse !

Vilande kapitulation
en dödlig dedikation
till deformerad habitué
och transformerad hon e´
till en inplanterad klon
ett inventerat hjon......

...
M




Fri vers av Mats Henricson
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-18 15:20



Bookmark and Share


  aol
vilket vokabulär så fint sammanfogat bugar
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska