(kan möjligtvis vara olika mellan individen, men detta är min syn)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(kan möjligtvis vara olika mellan individen, men detta är min syn)


Om att vara lycklig

 

 

 

 

det är inte den som är lycklig som älskar

-

det är den som älskar som är lycklig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-18 18:58



Bookmark and Share


  aol
så sant såfint
2009-08-02

  Bambicouture
så sant!
2009-07-24

  kärleks ängel
så vackert skrivet!!
2009-07-19

  honeyhoney
Ungefär precis vad jag just tänkte skriva men tyvärr inte fick ur mig så bra. FINT
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP