Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina underbara barn. Som jag älskar er !!!


Älskade, underbara


skulle vända
vinden


om jag kunde


stilla regnet


låta solen
skina stadigt

i ditt
varma hjärta


om jag kunde


strö stjärnregn
på din axel


väva evig lycka
i din själ


om jag kunde


allt för dig

du, vackraste del
av mig



älskade barn


för alltid
älskar mamma
dig









Fri vers av Teresia Ridell
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-19 02:02



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Åhh Teresia, här är morgonens allra vackraste dikt på Poeter!!! Så varm, kärleksfull...läser om och om igen...ögonen tåras alltmer...finns ingen kärlek så sann, så äkta och hel som den mellan barn och föräldrar!! SÅ vackert skrivet vännen:-)))
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell