Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra repriser


Det är fantastiskt att skriva en mening som redan skrivits
att jag och du som inte känner varan tänker så olikt likt
att båda vi bytte plats på dem där orden och tagit bort kommatecknet

repriser bör hyllas med tårta och fiskdamm
hylla vår likhet och förundras
inte förnedras




Fri vers av -Dandy
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-19 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy