Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenskadat Tangentbord

 

Förstår ni vikten av ett vattenskadat tangentbord?

Förmodligen inte

Gröna ögon som översvämmas

Salta stänk från ovan

Flagnad hud

Förstår ni vikten av ett vattenskadat tangentbord?

Så oskyldigt skyldigt

Vatten skadad

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-19 19:01



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh mycket vackert skrivet....sorgset.
2009-07-26

    ej medlem längre
sorgligt fångat
snyggt (:
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel