Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semestersverige


mammons fraktala skara

i säsongens pikéskala


stereotyper i pastellsyntes och approachsymmetri

i årstidsbunden glasögonsymbios



VISA:s fyrverkeri

i sommarnatten


tänder stunden


och släcker morgondagen




Fri vers av D S
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-19 22:37



Bookmark and Share


  J A Nicander
Ha ha ha...mycket bra mycket bra!
2009-07-22

  Sturesdotter
en vanlig dag vid en turistaffär eller dyl

ack ja...
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S