Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Appropå förnyelse av medlemskap.... missar förmodligen en månads bonus...eller kanske blir jag off off line........


Må så vara




Vill känna hur korvörena
rinner mellan fingrarna,
och inte ha något betalkort.

Må vara att man är stenålders,
och känna klirret klirra,
men ändå få betalningen gjord.

Finns det bara nymodigheter
som Master Card och Visa,
vad ska man göra då?

Hittade inget på Poeter sida,
om bg eller pg betalning.
Har mailat Staffan, för att goda råd få.




ME/09






Övriga genrer av Madjori
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-20 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori