Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla djur har en själ


kanin



vissa djur är skrämmande

andra gosiga

söta

respektingivande

trofasta

spännande

men



vad är en kanin.......?




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-20 20:12



Bookmark and Share


  Leva Livet
För mig är kanin liten vickande nos och vitt rumpskutt.
Och vill absolut inte äta den!
2009-07-25

    Nattviol
vegetarian??

; )
2009-07-20

    Calin
Calincanin är rosa fluffig gosa lider av adhd damp och a- ö en kanin är detsamma en verklighetsbeskrivare av högsta rang. om du vill ha en beskrivning av fältet kaninen hoppar omkring på bör du fråga kaninen..ty ingen har bättre svar..
2009-07-20

  Mr Lindemann VIP
Avnjutning av dessa således då

rekomenderas
2009-07-20

  peter markurth
en söt flicka? denna var bra, menar inget illa med denna komentar...
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel