Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våndas



Strax sköljer jag bettet

Sköljer plytet

Strax begraver jag stunden som nyttjats

En stund som föddes med ett förtroende

Som jag

Strax sköljer bort

Täcket skyddar mig ej från att

våndas över morgondagen

och dess morgondag



Våndas gör jag med ett leende




Fri vers av -Dandy
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-21 00:37



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Dikten låter läsaren våndas - för att sedan sitt med ett stort befriande leende; här fångas lvet utan rädslor!
2009-07-22

  Ex¤animo
verkligen bra... verkligt och sammanbitet... du lyfter fram med få ord.
2009-07-21

  Mygg
Åh, så fin!
Den här tyckte jag verkligen om.
Tack!
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy