Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

En snabb bil
Ett stort hus
En dyr tv
Kläder i mängder
En egen kock
Miljoner på kontot
Sommarhus i Thailand
Resor i mängder
Allt detta skulle göra mig glad
Men inte lycklig
Lycka är att finna en underbar kvinna
Att älska och hålla nära
Att bilda familj med
Då finner man även glädjen
Utan alla tillgångar




Fri vers av Blidsberg
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-21 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg