Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag bara älskar det

Jag vet inte vad att göra
Jag vet inte vad jag ska säga
Har aldrig förut blivit så bortskämd med så mycket kärlek
Den kärlek som du ger
Och jag bara älskar det
Så ge mig mer och mer av din kärlek tills jag inte kan ta emot något mer
Den kärlek som du ger
Och jag bara älskar det
Ja, jag bara älskar när du ler emot mig
Mot mig och ingen annan
Så varje gång som du ler emot mig blir jag lätt lite röd om kinderna och lite små svettig om pannan
Hu, det är visst lite varmt här inne
Så när du ler sådär vackert emot mig är det inte så konstigt att jag känner mig lite småkär i dig
och vill inte ha någon annan

Jag vet inte vad att göra
Jag vet inte vad jag ska säga
Har aldrig fått så mycket kärlek förut av någon
Den kärlek som du ger
Den kärlek som du ger när du ler
Och jag bara älskar det
Så ge mig mer och mer för jag vill att det aldrig ska ta slut…..

Ken Cassel
21/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel