Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarhetta

het
frihet
ledighet

het kunde solen stekt
från himmel, helt blå
istället snåla vindar
och moln, alldeles grå

sommarledighet
sommarfrihet
sommarhet...




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 16:01



Bookmark and Share


  Sara Heiling
tur att din värme kommer inifrån, att dina ögon, dina ord smälter is och värmer frusna, svenska, solsaknande hjärtan. Tack...
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh