Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojken som ingen såg..

sitter en pojke med trasiga kläder på en sten längs vägen
han sitter och sparkar i backen, tårar faller ner för hans kind

han bara tittar på folket som går förbi men ingen ser han
och ingen hör hans rop på hjälp , han försöker gå fram till dom
men ingen verkar se han

han försöker ta i armen på en dam
som går förbi, men han upptäcker att handen far rakt igenom
damens arm

han faller ner på backen och tårar faller och
vatten börjar rinna ur munnen , pojken får panik
och börjar skrika,varför ser ingen mig tänker pojken varför,

han reser sig upp och ser en flod på andra sidan om
stenen , det ligger massor med blommor vid floden
och en skylt

pojken går fram och tittar vad som står
\" till minne av vår pojk, varför lämnade du oss\"
pojken kom ihåg, nu visar dom sina känslor för mig
tänkte han,

nu kan dom visa vad dom tycker om mig
pojken stod länge och tittade på blommorna och skylten
och så började han gråta men det blev till skratt sen
dårar tänkte han,

det kan ni ha, sörj mig nu när jag är
död, ni visade ingen kärlek eller ömhet till mig
när jag levde, så gråt för mig ,




Fri vers av Morgan
Läst 513 gånger
Publicerad 2005-10-03 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan