Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
This doesn´t hurt she said !


Kärleksnatt byggd på sodastream i magen

Svala, kittlande,fingrar leker nyfiket
med min kokande kropp.

Det är den tonårslekande känslan
som gnager så starkt, som gör att
magen känns full av sodastream vatten.
Hans svala fingrar likt en sommarvind
rör vid mina rosiga kinder, leker fascinerande
med mitt röda hår.

Vinden drar in genom det vidöppna fönstret
vi ryser till, drar täcket över våra huvuden
placerar oss i vår egen värld, full av ätbara rosa
sockervaddsmoln.

Om jag kunde trolla skulle jag
stanna klockan, låta sekunderna gå
i takt med våra hjärtslag.

Då skulle ingen kunna säga att nu är den pirrande sommarnatten över och vi skulle skapa magi och tillsammans fortsätta bygga drömmar om att bosätta sig i en famn så trygg. Full av ungdomars pirrande kärlek.




Fri vers av RedCherry
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 19:43



Bookmark and Share


  hero40
Bra poesi romantiskt och sensuell
om ungdomskärlek. Poetisk och språk
i hög klass
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry