Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillit och högre

Var är min tillit

stryka visar mig vägen

min lilla kropp kämpar

att dra runt livet

svaga toner av mod

aniktet vittnar om slit

ledsna ögon kan inte ljuga

var går gränsen

mellan djupt lidande

och viljan att ge allt...





Fri vers av flickan i spann
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 20:14



Bookmark and Share


  sulimaa
Tilliten finns där...djupt inom ....svåra frågor fint beskrivna...
2009-07-23

  Suzy med punkterna
Frågande...........mer än vi tror.
Väl beskrivet
2009-07-23

  Lindalou
Ja, hur mycket orkar man? Ganska mycket och det beskriver du så bra.
2009-07-21

  Sturesdotter
Tycker denna dikten beskriver hur det är att vara kvinna; människa..men mest kvinna; vi vill räcka till

och ibland orkar man inte

bra!
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann