Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnan

kvinnan vänder sitt huvud mot solen

betraktar den

vet att tiden har sin gång

stolt och

vördnadsfullt

ser hon på livet

insikterna som påtagligt

visar sig..........




Fri vers av flickan i spann
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-21 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt om kvinnliga erfarenheter
2011-09-30

  sulimaa
Härligt att vara kvinna ...det ska vi vara stolta över...vackert skrivet!
2009-07-23

  Suzy med punkterna
Mycket bra och stolt!
2009-07-23

  Sturesdotter
En stolt dikt med ett varmt insiktsbudskap
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann