Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Synonymt med att vara oklädd
Symbolik för så mycket mer
Stå naken inför sanningen
Känna sig naken i ett sällskap
Naken som att vara fri
Naken när vi föds
Nakna när vi dör
På vägen tappar vi något
Döljer vem vi är
Under kläderna är alla nakna
Så låt kläderna falla
Nakenhet är något för alla




Fri vers av Blidsberg
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 20:18



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Gillar dina funderingar.

Läs (om du vill) min dikt Kan du älska mig ändå. Den är inne på samma tema.
2010-04-14

  etthjärtaäralltidrött
att våga stå naken
inför en annan
är stort

mycket stort
när alla masker fallit
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg