Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min pojkvän


jag älskar dig

med gråten i halsen
sitter jag och lyssnar
på låtar
och läser texter
som påminner om dig

men inga ord, ingen låt, ingen mening
kan förklara hur mycket jag älskar dig

och jag gråter tårar av lycka
när jag tänker på ditt leende
dina ögon
ditt skratt
ditt omtänksama sätt

och jag är så lycklig att du är min




Fri vers av lonelynights
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-22 01:03



Bookmark and Share


    Broder Tyckare 17
Vad fint och skönt skrivet
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights