Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita strålen gör mig sömnlös



Händer när som helst

vilken sekund nu

snart möter mörkrets skugga

en annan skugga

den vita strålen i mitten på taket förvinner vilken sekund som helst

strax möts skuggor och blir ett enat mörker

snart blir mitt tak

dagen vitt

natten mörkt





Snart har gått över sin tid

Jag ser tydligt skuggan springa
drar sig själv med all sin kraft
springer den på ett löpband?
tvilling skuggan är bara ett handslag bort

Den vita strålen gör mig sömnlös

Hur kan man springa
när man man egentligen bara
behöver ta ett knappt steg

men ändå inte komma fram...




Fri vers av -Dandy
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-22 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy