Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kom som hagel


DET KOM SOM HAGEL

dom haglande kyssarna
dom haglande haglande
kyssarna





min punkterade sprickhud






när jag växer in
in genom och rakt ut från dig


metallkling när
jag tveklöst hakar
fast min ryggrad i din
när jag hakar fast mig
sedan hänger vi
tyngdlösa vid horisonten






jag växer in i varje hud jag nuddar









sen växer jag ut igen






dom eldsprutande kattskriken
fyller ut nattens alla rum







sömnen som en kista man placeras i








dina trampdynor
dina små djurliknande trampdynor
tar språng
kastas våldsamt in i min kropp
sedan ut igen




Fri vers av umpaa
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-10-03 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa