Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befängd



Stackaren kan väl inte gå runt där med tok som metafor och stämpel

Gemene man kommer tro att han har schizofreni

Du kan inte träffa honom om du inte träffat dig själv

Vore ju barockt




Fri vers av -Dandy
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy