Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är man kär...


Ömhet

Månen stiger
Och spinner garn
Över gatorna

Min andedräkt immar fönstret

Det är bra
Det betyder att jag lever
Trots violinerna i min skalle

Jag ristade mitt namn i träden
Och ditt
Fast du inte ville

Dina vader var så smala
Du sa Kom så badar vi i fontänen tillsammans
Jag följde efter

Det tog timmar för våra kläder
Att torka




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-10-03 18:07



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ah...avskalat och enkelt med mycket känsla...gillar
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother