Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Enkel från en känsla*




Snyggt skal

ligg där och le i din offerbädd

hur kunde jag tro dina ord

när du sa att du var liten och rädd

bjöd på ditt smörgåsbord

men

du högg mig i min själ

dina lögner var som klor

jag säger farväl

det är inte här kärleken bor

 

Epione-09

 

 

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-23 10:52



Bookmark and Share


  Miss Mod
Många avsked är nödvändiga.
2009-07-24

    leelee
Mycket distans i de sista raderna. Inget mer att hämta där, inte.
2009-07-24

  ~Leonardo~
Nej..det är kanske inte är där som kärleken bor, kanske det var ett försök till någonting nytt...något annat?!
2009-07-23

    ej medlem längre
Denna läser jag ett spontant besvikelseuttryck. Och visst når du fram till läsaren med känslan. Bra!
2009-07-23

  Lili Samuelsson VIP
dessa skal som visas upp, för så är det väl när vi träffar någon, det visar sig efter ett tag om denne någon höll måttet
gillar den första raden, pang på jävla skiten, ett offer
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP