Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En betraktelse kring denna farsot......


Stress-syndromet !

Stress !
En ständig press !
Kaotiskt och enerverande
Parodiskt och konsternerande
Frenetiskt frustrerande !

Stress !
Tillhör det ohälsosamma
Protestera, jävlar anamma !
Vill inte i detta hamna !
Känner mig belamrad !

Stress !
En bedrövlig farsot
Mot hälsan ett hot
vill undvika
detta slika
för konsekvensen
kan bli usel
man däckar
ihop säckar............

--
M




Fri vers av Mats Henricson
Läst 452 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-23 11:52



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Stress är en dress
som man önskar inte
fanns, den är ju bara
en press, slipper man
den om man uppger
en hemlig adress...
2009-07-23

  aol
så sant du har ett sånt jävla otyg bokmärkes så klart
2009-07-23

  hero40
Nej stressen känner vi nog alla av i bland. Bra beskriven text
av detta otyg.
2009-07-23

  genni VIP
Inte hälsosamt att stressa, inte bra varken för kropp eller själ....
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska