Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor utan stjälk



Ingen har tid med smärta
ingen hör hur ett hjärta bankar och slår
men en dag läggs färger bjärta
som en hötorgstavla runt en bår

Då skall man ängsfagra orden välja
snyfta i spetsduk, ej använd förut
och skälvande röster förtälja
en sanning i ångerns minut

Att blommor doftar så gott - så gott
men att den som valde att gå,
aldrig nånsin i livet fått,
de blommor den längtat så





Fri vers av Kristina E. Bohlin
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-23 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina E. Bohlin