Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker att koncentrera mig

Hålla fokus
Vill skriva ner någonting bra
Lite nya fräscha tankar som jag har
Men det går inte för hela tiden så blir jag störd av min tolvåriga dotter
Pappa
Varför si och varför så
Snälla du kan du inte se att jag försöker att skriva ner någonting just nu så stör mig inte just nu
är du snäll
För om du gör det så lovar jag att svara på alla dina frågor sen

Men när jag säger det så blir hon genast sur och grinig på mig
Och som vanligt så suger jag i mig som en svamp av det och börjar att känna negativa vibrationer
Vilket gör att jag tappar koncentrationen
Vad var det som jag skulle skriva ner nu igen….

Försöker att koncentrera mig
Hålla fokus
Men blir hela tiden störd
Pappa
Varför si och varför så…..

Ibland är det inte så lätt att vara både pappa och poet samtidigt
Det har jag nog märkt och fått känna på
( kan inte mer än skratta åt det hela )
Jag får väl försöka skriva någonting bra lite senare istället……

Ken Cassel
23/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-23 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel