Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den utslagne


Idag så skiter jag i allting
Känner mig bara så tom
Har ingen framtid
Har inget eget liv
Bara lever
Tar bara en dag i taget
Så idag så tror jag att jag ska gå på bolaget och dränka mina sorger
Supa mig full
Kanske jag möter på någon likasinnad
Kanske jag möter på någon fyllkaja som känner för att ett snabbt litet knull
Sen hur hon ser ut spelar ingen större roll
Det vill säga om jag nu kan få upp den?

Idag så skiter jag i allting
Känner mig bara så tom
Har ingen framtid
Har inget jobb
Har inget eget liv
Bara lever och fördriver min tid….

Ken Cassel
23/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-23 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kan det kännas ibland. Bra beskrivet.
2009-07-23

  Lotti
likförbannat kommer det en morgondag och att vakna upp då är nu inte heller så kullika bra att dränka sig i flaskan igen eller helt enkelt låta bli idag:-)
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel