Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ska ingenstans

Han har inre bråttom till någonting
Tar det bara lugnt
Slappnar av
Känner just nu inga speciella krav
Så han är lika öppen som en bok som svävar fritt fram
på ett öppet hav
En bok fylld med en massor av konstiga ord
Han tittar sen beundrandes på delfiner
så tjusigt förbi min båt
Känner hur livet leker
Tar varje dag vind för våg..
( men så är jag också född i vågens tecken )

Han ska ingenstans….

Ken Cassel
23/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-23 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel