Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemgång?


Trångt i grafitgrå sommarklänning
snart kommer du för att hämta hem mig
kramar dina smala höfter
motsatsen
där är du nu

vatten som aldrig kunde hindra
trots minusgrader och gradering i skinnet
snålskjuts från krogar
och gratis övernattning
dränkta i förväntan
kittlandes i dina muskler
snart där att sänkas

Krånglar mig in i allt som är dig
river i dina öron
mina ord
om kärlek
tillhör mig själv nu
saknar din puls vid mina fingertoppar
andas när du inte hör
att jag vill vara här
även om du inte är




Fri vers av billie
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-23 17:40



Bookmark and Share


    sårosa
saknar din puls vid mina fingertoppar

; vackert
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

billie
billie