Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara den som du vill att jag ska vara


Okej!
Jag ska skärpa mig ¨
Vara den som du vill att jag ska vara
Vara muskulös och se bra ut
Träna hårt
Om någon utsätter dig för fara
Om någon bråkar med dig så finns jag genast där och slår någon på dess trut
Vad annat kan jag göra
Om inte det är kärlek så vet jag inte vad kärlek är för någonting
Älskling, vad gör jag inte för dig
Säg till om jag gör någonting fel, för det sista som jag vill är att förstöra någonting oss emellan…..

Okej!
Jag ska skärpa mig.....

Ken Cassel
23/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-23 17:43



Bookmark and Share


  Fabiola
Larz, du är och bökar i fel område. Nu är det så att Ken Cassel och jag är ateister.

Jag förstår vad du menar med texten. Och det är ett vidrigt faktum. Men, tyvärr är det så kärlek ser ut idag.
2009-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Vidrigt!
Jag skulle vägra!
En man låter sig inte kuvas av kvinnor.
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel