Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer att få blöda en gång i månaden för ditt svek

Jag beger mig in i drömmarnas värld, där allt kan hända där allt kan ske
Och det är bara den som hänger med som kommer att få se vad det har att ge
Så häng med nu
Du behöver inte vara orolig för just nu är det bara, jag och du
Du och jag som kommer att drömma tillsammans långt in i evigheten
Där du är Adam och jag är Eva
Det är vi två som är de ända två mämiskorna på hela planeten
Ja. må du leva
Så länge det varar......

Solen den skiner på och likaså gör du
Och jag blir så glad
Så fort du ler tycker jag att det är lika kul
Så fort jag tittar på dig så smälter jag som om jag vore gjord av choklad
Jag tror att det är dubbelnougat
En smak av både det ena och andra
Men när du ger mig äpplet med masken i så blir jag inte lika glad
Men jag tar en tugga ändå
Om du nu Eva har förgiftat mig så kommer jag för all framtid, dig klandra
Det vill jag att du ska veta
För du kommer då att för all framtid blöda en gång i månaden
Och jag kan lova dig att det kommer inte att vara så kul,,,,,

Ken ´Cassel
23/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-23 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel