Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi syns i helvetet

Jordens mittpunkt
Där kan vi sedan slåss om att få en sista biljett till himmelen
En ny chans
Bara flyga fram fritt precis som en ängel
En ny chans att visa att man ångrar sig
En ny chans till liv
Det var inte min mening att synda
Har jag gjort någonting fel
Har jag varit den där onda
Om jag vinner så lovar jag att ge mitt liv en ny mening
Jag ska ägna all min tid åt dig….

Vi syns i helvetet
Jordens mittpunkt
Bara du och jag
Möt mig där så kan vi reda ut allting
Det är vad jag vill tro i alla fall
Om du vill tro samma sak, så har du redan gjort min dag.....
( där står jag leendes glad )
Hi Hi

Ken Cassel
23//7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-23 18:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man får ingen andra chans.
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel