Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn

Det händer ibland
Att en lögn slinker ur min mun
Ofta vit
Oftast helt i onödan
Det var värre förr
Då ljög jag om det mesta
Upplevelser
Resor
Meriter
Kunskap
Vänner
För att ta mer plats
Känna mig viktig
Det får jag betala för nu
Mina minnen är suddiga
Är det verklighet?
Eller en av mina lögner?
Om man själv tror på sin lögn,
Om man inte minns om de var sann
Är det fortfarande en lögn?




Fri vers av Blidsberg
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-23 23:43



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Svårt att selektera
så ärligt ...o värt att fundera på

sicken insikt du fått....
2009-07-23

  etthjärtaäralltidrött
när självbevarelsedriften förgör
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg