Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänkevända

tänk om..
alla tankar
kunde tänkas om

tänkas klart
tänkas rätt
tänkas fel

förmodligen tänkas fel
igen
och igen

säkrast att tänka efter
före det är dags att tänka om

det är dags att tänka om
tänk om..




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-24 14:42



Bookmark and Share


  *Camilla*
Jag gillar den
jag sitter i den båten att det är dags att tänka om
för jag har alldeles för länge tänkt efter, liksom

fint formulerat och härligt avslut
2009-10-27

  RedCherry
en mysig dikt som sätter igång
tankebanan.
2009-07-25

  Hans Christian
Ler varmt åt denna dikt. Bravo.
2009-07-25

  Sara Heiling
men tänk om
om egentligen inte finns...
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh