Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är verkligen stendött på jobbet


På hugget

 

Hade tänkt mig att vara lite på hugget i dag, sådär på ni vet, förlåt jag menar PÅ. Men så låg jag där och tänkte på det hela natten även när jag sov och på morgonen visste jag ju att det är sommar, solen skiner och det är lönefredag. Skall man orka vara på hugget en dag som den här så måste man vara en dåre av något slag konstaterade vi på fikarasten. En som prioriterar att vara på, förlåt jag menar PÅ, en dag som den här kan ju inte vara riktigt frisk.

Så när alla kände sig nöjda med surfandet promenerade vi hem i ett ljuvligt sommar-Stockholm. Inte det minsta på hugget vad gäller allting annat än att njuta av livet och en kall öl i solen.

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-24 14:54



Bookmark and Share


  noname_realmind
Åh vad jag blir sugen på en kall öl... ;) SommarStockholm är såå ljuuufligt!
2009-07-24

  Gunsan
och jag var så lite på hugget
så jag stannade hemma idag ...
för att surfa runt
o skriva lite strunt
2009-07-24

  Carola Zettergren
Gott!:)
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP