Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite buspoesi




M

 

du är en vacker bok med omslag av finaste skinn

  öppen och klok

och jag läser dig gärna

*




Fri vers av Epione VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-24 21:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert...
2009-07-27

  ~Leonardo~
En fin kortdikt...och jo...det är en klok person.
2009-07-25

  Miss Mod
Vackra, härliga rader.
2009-07-24

    leelee
Berikande relation, tror jag. ;-)
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP