Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

´Cause you´re worth it

Den brinnande fågeln dök ned som ett spjut
och den visste precis vad den hade för mål.
Den stolthet och glädje jag hade förut
försvann i ett rasande rytande bål.

Och minnena är liksom slingrande maskar
med sylvassa tänder som lever på skam.
Utan barmhärtighet snor de och slaskar
i det som jag allra minst vill visa fram.




Bunden vers (Annat versmått) av Sinuhe
Läst 526 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-24 23:17



Bookmark and Share


  Anna*
Känner igen ... Skickligt diktat med stadig rytm ... men du är inte värd maskar och elände ... du är värd så mycket mer, så mycket bättre
2010-04-25

  walborg
Du modiga man!!!
2010-02-26

  stenen/ Yv Ericsson
men denna tycker jag verkligen om! med maskar och de surialistiska bilder du skapar! BRA!
2010-02-26

  Lavinia Röd
Skickligt och smärtsamt!
2010-02-01

  Karl den store
Det här är så smärtsamt bra!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe