Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndomens somrar vid havskust och dalälvsskogar Bilden: månfärden 40 år, bilder på jorden och haven är bestående minnen för alla utifrån rymden




Aforism: Sommarcola

***

Det var fint när man var där, men liksom saker
som är bra när dom är det gör att man mår bra,
är det som en 2L Cola när den är slut
efteråt...
om man inte öppnar en till...

LPWJ 25/07/09




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-25 11:15



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ler varmt !
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP